Thursday, September 25, 2014

Svar på kommentar :)

 1. Jag får så sällan kommentarer på min blogg, jag är inte den flitigaste att uppdatera heller, ska bättra mig.  Läste denna först idag av en läsare. Har tydligen försvunnit i mängden av spam meddelanden
 2. "Har följt din blogg lääänge. Beundrar dig...du verkar ha så bra "go" på. T.ex då det tog slut med din sambo...inget drama på bloggen,du verkar så stark o hängde inget läpp.Sedan om ngn kommenterar ngt mindre trevligt till dig verkar du heller inte ta PT dig. Hur gör du?? Tips? Tagit slut med min karl o känner mig nere o misslyckad o en läsa futtiga kärringar som skvallrar om mig..."

  Mitt tankesätt :)

  Livet, resor, boende utomlands, modell i yngre år etc. har format mig till den jag är idag. Strong believer av att allt har sin mening. Så varför stressa över jobb, småsaker, vardan etc. Visst, de va inte kul att flytta från sin drömlägenhet efter att 9 år varit i förhållanden, till en liten lya och leva singelliv. Jag kunde heller inte valt sämre tid att separera eftersom jag just då förlorat mitt jobb. Men va kan man, jag är inte den som nöjer mig med något. Livet e kort och jag har inte tid att slösa bort mina år på onödiga saker bara av en vana eller för att de e dags nu att börja förlova sig etc.
 3. Negativa händelser svänger jag alltid om i mitt huvud till nåt positivt, hjälper massor. Har inte tid eller ork att gå runt och vara negativ. Blev permiterad från mitt jobb, vilket inte var kul men se var jag är idag! Kommer alltid nåt gott ur allting, förr el senare. 
Kan inte bry mig mindre om vad folk tycker och tänker om mig. I am what I am. Jag har mina vänner och familj som känner mig that is all that matters. 
 1. Har heller aldrig gått och deppat om jag blivit dumpad, tvärtom. Glad att jag blev de nu istället för senare. Snabbare fick jag veta att han inte var min prins.
 2. Tvekade inte en sek när jag fick möjligheten att åka till Switzerland. Trivs jag inte här tar det endast 3h att flyga hem tebax :) Tar man inte chansen att våga missar man mycket i livet....meningen med min plötsliga flytt hit väntar jag med spänning på ;)  
 3. Dehär va innan spraytan och hårextensions :) "stabil österbottning" redan då !

3 comments:

 1. jaa-a sara... màst säga att ditt tankesätt är värt att beundras. själv är jag fast i ett sà jäkla negativt tankesätt och borde verkligen lära mig av dej! söker själv jobb nu och det suger. finns ju kanske inte sà mycket kul att söka i jakobstad! u go girl, behöver du franska kurs sà hôr av dej ;) ulrika

  ReplyDelete
 2. Juu de behöver jag ! Ingen pratar engelska här...bonjour ca va kommer ja inte långt på. Hoppas jag lär mig någotlunda snabbt. Irriterande när man inte kan diskutera med folk. Juu blev utan jobb 3ggr i hesa..de fick räcka. Hoppas du hittar nåt!

  ReplyDelete