Monday, May 21, 2012

Summer is here!

Underbart att få tillbringa min lediga dag i solen! Har njutit och fått sommarens första solbränna! nice att få färg på mina bleka bein!




7 comments:

  1. har du nåt tips vad man skall göra åt insjunkna ögon/skugga under ögonen? jag ser alltid så himla trött ut, speciellt på foton syns det extra bra. jag har försökt med olika ögonkrämer och concealer men inget verkar hjälpa. jag vill ju vara lika slät och vacker som andra 22åringar o inte se ut som att jag inte sovit på 3 år. har du nåt tips på några superprodukter eller vad som helst som kan hjälpa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tyvärr finns inga superceremer mot detta problem visst kan en ögoncreme ämnad för mörkt under ögonen lite hjälpa men har du lite insjukna ögon ger det en mörkare skugga. Bäst är att hitta rätt concealer. Är under ögonen lilaaktiga i färgen lämpar sig bäst en concealer som går mot gult i färgen, gula färgen neutraliserar den lila. mer åt det blåa hållet är det bättre att köpa en concealer med orange ton. En concealer som är tänkt att dölja mörka ringar bör vara ljusare än din vanliga ansiktsfärg och bara användas på de mörka områdena. Liksom ögonkräm bör man endast dutta på concealer under ögonen för att inte påfresta den tunna och känsliga huden mer än nödvändigt.

      Om du lider massa av detta problem kan man injicera restylane under ögonen som fyller upp insjukna ögon och ger direkt en klarare färg!

      Solen hjälper oxå när huden blir brunare syns det inte lika bra...eller self tan cremer och spray tan!

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. replica bags online shopping replica gucci bag m0o61d9h35 replica bags south africa helpful resources j5j57q8d59 replica louis vuitton replica zara bags visit our website q7e08g3f08 replica louis vuitton bags replica bags philippines greenhills

    ReplyDelete