Tuesday, October 23, 2012

Sexy Mother Pucker!

Mitt absoluta favorit Läppglans/Plumplips är soap&glorys sexy motherpucker! Finns inget bättre..har varit favorit i flera år :) Fuktar och förstorar läpparna!
 
Är nuu super excited att jag inte mer behöver hamstra läppglans på mina resor utan nu fås den här jtbeautyoutlet.fi



4 comments:

  1. vilken färg på glanset har du testat? är det klibbigt och kladdigt? kan du inte göra ett inlägg med de bästa skönhetsprodukterna du vet? och hudvårdsprodukter? min hy har tappat det helt nu när det har blivit kallare. torr, finnig, blek och grå. funderar beställa hem dermalogica, har du nån erfarenhet av deras produkter? eller tips på annat bra? dessutom skulle jag vilja hitta en 10-poängare till fuktighetskräm. tips? gillar din blogg! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vad kul att du gillar:)! Jag använder clear genomskinligt när jag har läppstift under och annars peach, den ger en naturlig färg....skulle inte säga den är kladdig som andra läppglans. Den lämnar inga ränder på läpparna som man kan få av andra märken efter att den varit på en tid. Fuktar läpparna super!
      Har jobbat med dermalogica i 6år, dom är mångas favorit och passar alla, en väldigt "safe serie" är du äldre än 30 skulle jag rekomendera nåt annat. Dermalogica har en bra rengöringsolja som heter preacleans som är skön på vintern men rekommenderas att ta med normal rengöring efteråt och deras skin smoothing cream ger bra fukt under vintern. Yes tack för tipdet skall ta och skriva ett inlägg!

      Delete