Thursday, January 30, 2014

♡ Candy for my hair ♡

Davines hårprodukter har varit ett av mina favoritmärken i många år. Köpte mitt första shampo & balsam för mer än 6 år sen sen dess har deras produkter alltid funnits i mitt badrum. Blev så glad att höra att mitt jobb är nu importören för Davines Finland. Lyx att få jobba bland sina favoritmärken :)

Lite info om Davines
1983 Grundades Davines av familjen Bollati i Parma, Italien.
Davines hårprodukter är utstickande produkter med unika egenskaper. Ett modernt tänkande som värnar om miljön och ditt hår. Davines hårprodukter är marknadsledande inom ekologisk hårvård. Deras produkter är utvecklade med naturliga ingredienser och är till 98% helt ekologiska.
 För dem innebär kvalitet, friheten att skapa de bästa produkterna med omsorg om och respekt för miljön.


 Denna OI olja ett måste för mina torra toppar och speciellt för min hårförlängning!
Lägger alltid några droppar i handdukstorkat hår. Lägger även efter att jag plattat håret för glans.
 Älskar deras förpackningar, produkter, texter och burkar..om jag hade ett stort badrum skulle jag köpa alla produkter och ha dem fram på bordet bara för att de är så vackra.


 More inside är namnet på den nya stylingsserien!
Så sockersöta förpackningar..alla inlindade i fint papper..vill ha dem alla!


 Dessa produkter använder jag till mitt hår dagligen.

Alchemic silver shampo använder jag några gånger i veckan för att få bort gulheten i håret. Annars så använder ja Love seriens shampo och balsam, det har jag använt i många år den serien är speciellt bra om man har hårförlängning.  Hårspray använder jag aldrig..mina vänner skrattde åt mig för några veckor sedan och kunde inte förstå att i mitt hem inte fanns hårspray..har fått trauma av för sprayade håruppsättningar som är så sprayade att de nästan bryts av. Well nu har jag börjat använda och det har blivit en produkt till jag inte kan vara utan :) Min favorit No gas hairspray, doftar gott och ger naturligt resultat
Bilder från Stockholms mässan och Davines stand2 comments:

  1. Intressant med ekologiska hårprodukter. Vet du om/var man får tag på dom i Vasa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tyvärr finns för tillfället inga återförsäljare i Vasa men du kan bestäla produkterna via nätet http://www.kauniitjaruskeat.fi/eshop/categories/851/

      Delete