Friday, March 8, 2013

Off I go!

 

 

4 comments:

  1. Hej Sara! Tänkte fråga dig om du använt revitalash eller dylikt? Bra dåligt? Bor utomlands och priset ligger runt 120€, vet du priset i Finland? Ha en trevlig helg!

    ReplyDelete
  2. Hej! Jag har själv inte testat revitalash men jag har så många vänner och kunder som använder och det funkar verkligen super!..Men har varit nåt ämne i revitalash som inte godkännts i eu så tror man inte får beställa till finland mera.
    priserna är runt samma här i finland..Löns att beställa det från t.ex lookfantastic.com Finns för tillfället så många fransserum på marknaden men lönns att betala mellan 50-100€ för bästa resultat.
    Trevlig helg!

    ReplyDelete
  3. tack for det snabba svaret! jag laste en hel del innan om produkten men bestamde mig for att sla till idag, priset va tom runt 145 € men fick rabatt sa slutligen 117 €. nu far vi hoppas pa mindblowing lashes ;)

    ReplyDelete
  4. tack for det snabba svaret! jag laste en hel del innan om produkten men bestamde mig for att sla till idag, priset va tom runt 145 € men fick rabatt sa slutligen 117 €. nu far vi hoppas pa mindblowing lashes ;)

    ReplyDelete