Tuesday, June 11, 2013

Ask me Anything Del 2

1. vad använder du för smink?
Jag använder för tillfället mycket Diego Dalla Palma smink eftersom jag fortfarande har mycket produkter kvar från mitt gamla jobb. Soap&glorys lipgloss, Barry M etc
2. vilka är dina 5 absolut bästa skönhetstips?
1. Drick massor vatten 2. Mycket Sömn 3. Träna och svettas åtminstone 2ggr/veckan 4. Tvätta alltid bort sminket på kvällen 5. Solskyddsfaktor dagligen i ansiktet
3. vilka är dina favoritprodukter (smink, hudvård, hårvård, naglar)?
Använder alltid silkdroppar för glans och fukt innan jag torkar håret, diegos straightening cream e super för den perfekta hästsvansen eller om man vill ha rakt healthy hår utan friss, cremeform som inte gör håret oljigt. Har på sistone använt bleach blondes hårprodukter, bra pris och kvalitet :)
Elegan Minerals mineralpuder har jag använt dagligen över 6 år, billigt och bra! Soap & glorys plumplip kan jag inte leva utan. Barry m har bra färgpigment i sina läppglans och diegos corrective eyeshadow är en super bra färg för skuggning el smokey eyes.
Dessa finns alltid i min make-up bag!
Hudprodukter som genom åren har varit bäst är Mene&Moys cleanser 15%.  Skinscience spermine hudvårdscreme, Agera har en underbar 2step peeling med c-vit som lämnar huden babymjuk, pyttesmå kristaller som peelar huden och en activator som gör att kornen smälter och blir varm. Bästa Kroppslotion? Älskar sommartid coconout doft så använder ziajas bodybutter och scrub, den är super fuktgivande och doftar kokos :)
 4. gör du spraytan hemma? hur länge håller färgen? 
Yes jag gör alltid spray tan hemma. I dushen funkar det bra, bara att skjölja av väggar efteråt. Färgen håller ca 4dar, om jag tränar, svettas, solar och dushar ofta så försvinner den snabbare

5. bästa brun utan solprodukten? 
En super bra brun utan sol är faktist en ni hittar på seppälä 
st.moriz heter den...Rekommenderar!

6. har du tips på bra fransar till fransförlängning? alltså nåt bra märke på fransar
Själva fransarna är ganska lika bland olika märken, det är limmet som är viktigast och skiljer sej mest från märke till märke. Novalash har bra lim eftersom man kan putsa ögonen med olja utan att fransarna faller av. Vissa märken använder sej av sämre lim som gör att fransarna inte hålls lika länge. Ett jag kan rek som finns i Finland är Extreme lashes :)

7. tips på bästa gellacket/gelnaglar? märke?

Det bästa och hållbaraste jag provat har hittills varit shellac

8. du har tränat/ätit dig i väldigt fin form. hur äter/tränar du nu? funkar verkligen det där bältet du köpte som man skulle ha på magen? tar du nå fettförbränningspiller? dricker du proteinpulver?

Tack :) Nu på sistone har jag inte tränat så flitigt, fick en förkylning så har nu paus. Jag är så tråkig och ovetande ännu med träningen så jag gör typ samma sak på gymmet alltid crossträning 30min, springer 30min och styrketräning armar en dag, ben och rumpa en dag och rygg en annan. skittråkit och jag behöver verkligen ta en personal träningstimme för ett ordentligt program. Men huvudsaken att jag gör nåt, men resultat skulle jag juh få om jag visste vad och hur :) Nej tar inga piller, det enda jag tar är en proteindricka efter träningen annars är jag ett monster innan jag e hem och fått lagat mat.
Mitt magbälte anv jag typ 1gång i veckan...jag glömmer bort att jag har det. Nu har jag använt det när jag varit förkyld..träning utan ansträngning :) jo det funkar om man anv det 2ggr/dag som med allt annat. 

10. tips mot celluliter?

Har du cash är Lpg behandling på 10ggr super! Är det knapert så ta och torrborsta, peela kroppen alltid i dushen/bastun och efteråt använd en creme som är för celluliter och såklart i samband med healthy living och träning bästa resultat!
Bliss produkter är förmånliga och bra (finns på stockmann) Köpte inte ni lägenhet nyligen? Ska den remppas eller varför har du flyttat? 
Mitt ex köpte lägenheten eftersom jag redan har min egna i Vasa.  Där börjar en 3mån rörremont så allt skall renoveras och rivas ut, så var endå tvungen att flytta ut och passligt hittade jag med Pia denna 3mån lägenhet får jag tid att hitta egen till hösten :)

Har du något jobb nu eller vad är dina planer framöver?

För tillfället endast extra på Solo men butiken och promojobb ibland. i Augusti börjar nytt intressant jobb ;)

Var vill du bo om tio år?

Jag ser att jag bor i Helsingfors men inte i stan, eget hus, gård och gärna på landet :) Såklart jag gärna skulle bo utomlands nånstans varmare men home is where the family is så i Finland får jag väl lov att stanna nu när jag lärt mej prata finska :) Men man vet aldrig vem man träffar och vart livet tar en :)

No comments:

Post a Comment