Wednesday, March 12, 2014

Last day in Parma ❤

Igår var sista middagen med hela gruppen tillsammans på en mysig restaurang
 Malta & Holland joking around, bilden nedan France och Kroatia:)
 Imorse steg jag upp 7 och for och kollade in gymmet på hotellet. Där var jag ensam i det super lilla gymmet med utsikt över stan!
 Breakfast time!
 Idag hade vi kortare dag och var färdiga redan 1tiden. Efter de for vi till stan. Vädret var super idag 20grader och soool. Vi sökte upp en terass och satt där i solen 2h, så härligt!

  Alla går klädda i dunjackor och vi finnar "grande turismo" i sommarklänningar så fort solen är fram. Lokala människor måste tycka vi är crazy!
  Resten av dagen har vi endast promenerat runt. Inget att shoppa här, ganska dyrt och modet är not for me. Så många butiker med samma stil på kläderna som märket Desigual. Jag får huvudvärk när jag ser den butiken, kläderna ser ut som en färgexplosion gone wrong!
 Gelato åt vi såklart! Sooo yummie!
 Parma är en väldigt romantisk liten stad med alla små cafe´n och gator.
 Har varit 3 intensiva dar, väldigt intressant! Har även lärt känna människor från hela världen, nästa trip kanske till Dubai till Tatiana eller häla på Ivan i Kroatsien.
Från Davines fick vi en snygg dataväska i läder, produkter och en fin bok!
Muchos gracias!
Snart ut och äta med Noora. Juan från Milano som jobbar på Davides inom human resources ville oxå joina oss. Blir skojj!

1 comment: